Onze Services


Automaat Revisie

Automaat & Versnellingsbak Revisie

Automatische versnellingsbakken zijn de toekomst. ARV heeft zich gespecialiseerd in deze toekomst en weet als geen ander automatische transmissies te repareren/reviseren. Zo kunnen wij wij uw automaat aanpassen qua schakelpunten en kracht van de automaat. Wij overleggen met u de waarschijnlijkheden en kansen en kosten van de beslissing welk deel van de automaat nu te repareren of te reviseren, afhankelijk van uw budget, en eisen aan de auto voor de toekomst. Aan de electronische breinen van de auto doen wij ook deelreparaties om zo zelfs vervanging van deze onderdelen te voorkomen en zo ook nog enige honderden euros voor de klanten uit te sparen.

Motor Revisie

Motor Revisie

Revisie van een motor is noodzakelijk na overmatige motorslijtage. Dit kan voorkomen na slecht onderhoud, het breken van de distributieriem, gebruik van verkeerde olie of te lang doorrijden met een klein defect. Of gewoon na een enorme hoeveelheid kilometers of zwaardere belasting van de motor.Naast het reviseren in eigen huis kan ARV ook ruilcilinderkoppen of gehele ruilmotor leveren. En vaak op zeer korte termijn! Mail of bel voor een prijsopgave voor uw motor. Cilinderkop revisie, krukas slijpen, cilinder fijnboren en honen, etc.

Turbo Revisie

Turbo Revisie

Onze mensen denken in turbo’s. Elke turbo die bij ons ter revisie binnenkomt, wordt volgens een vastgelegd proces onderhanden genomen. Na reparatie van de kapotte turbo, wordt deze uitvoerig getest. Voldoet de turbo aan de eisen van ARV, dan zal deze worden afgeleverd, inclusief een montageset en een uitgebreide turbo montage instructie, of eventueel geheel ingebouwd. De vervangen onderdelen zijn uiteraard ook weer afkomstig van originele turbo leveranciers.

Diagnose van alle merken

Diagnose van alle merken

Automaat Revisie Venlo is een garagebedrijf voor alle merken, met de beschikking over moderne diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen feilloos storingen van alle auto’s, vrachtauto’s en motoren worden uitgelezen en opgespoord. Door onze ervaring en kennis zijn we in staat de meest complexe storingen op te lossen bij oude en nieuwe modellen voertuigen. Kwaliteit en veiligheid hebben bij ons de hoogste prioriteit. Reparaties worden vooraf overlegd met de klant hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Service vinden we erg belangrijk, wij streven naar kwaliteit tegen lage onderhoudskosten.

Schadeherstel

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel kunt u terecht bij ARV. Dit geldt voor kleine schades, zoals krassen en deuken, maar ook grote schades zoals een verbogen chassis. Wij raden in alle gevallen aan om vlug tot schadeherstel over te gaan bij een auto-ongeluk. Een verbogen chassis heeft negatieve invloed op uw rijprestaties. Bij kleine schades is het verraderlijke dat ze erger worden na verloop van tijd. Krassen en deuken kunnen roestplekken veroorzaken, wat de kosten doet stijgen. U kunt ook gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice in de gemeente Venlo en omstreken. Deze service is gratis binnen een straal van 100km bij problemen met de motor of versnellingsbak.

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig?

Onderhoudsbeurt

Uw auto wordt tijdens de onderhoudsbeurt op alle belangrijke punten gecontroleerd, zoals banden, remmen, schokdempers maar ook ruitenwissers, koelvloeistof en de staat van uw accu. Het auto-onderhoud verloopt via de fabrieksvoorschriften. Wanneer onze medewerkers extra onderhoud noodzakelijk vinden, wordt u eerst geïnformeerd en om akkoord gevraagd. Onze ervaren medewerkers controleren graag uw auto op verborgen onderhoud. Er wordt dan beoordeeld of een uitgebreide onderhoudsbeurt noodzakelijk is voor uw auto.